Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935

E-mail: lottestudio@gmail.com

-Térkép-

Angol nyelvoktatás / Private English lessons - Magánórák és kiscsoportos foglalkozások, angol nyelvvizsgára és angol nyelvű érettségire

felkészítés, szakmai angol, angol társalgás. Vonzáskörzetünk:

Budapest, BILK terminál, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Csepel, Délegyháza, Dömsöd, Dunaharaszti, Dunavarsány,  Felsőpakony, Ferencváros (Bp.), Halásztelek,  Kiskunlacháza, Lórév, Majosháza, Makád, Pesterzsébet (Bp.), Ráckeve, Soroksár (Bp.), Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szigetcsép, Taksony, Tököl

Köszönjük, hogy érdeklődik stúdiónk iránt. Sok szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretnének megismerkedni az angol nyelvvel, fejlődni szeretnének szakmai és üzleti szinten vagy a már megszerzett tudásukat szeretnék megőrizni és gyarapítani.
Oktatási programunk erőssége az általunk kínált egyéni foglalkozásokban rejlik, ahol a személyre szabott oktatási program, a rugalmas órabeosztás eredményre vezet azoknál is, akik már csalódtak a csoportos órákban vagy lassan haladnak az iskolai oktatásban.

 

Hétfőtől szombatig tartunk nyitva reggel 6.00-tól este 9.00-ig.

 
  Iskolai előrehaladás támogatása, B1 alapfokú, B2 középfokú, C1 felsőfokú vizsgákra és érettségire felkészítés. Felnőtt újrakezdők és szintentartó társalgás.

Kérjük, hívják Ágnest a 70 297 5040 számon.

    Felnőtt kezdők és újrakezdők, B1 alapfokú, B2 középfokú, C1 felsőfokú  szakmai vizsgákra felkészítés.  Üzleti, szakmai nyelv, beszéd fejlesztés és szintentartó társalgás. Állásinterjúra felkészítés.

Kérjük, hívják Lászlót a 70 594 1935 számon.

  Kiejtés-javítás, általános üzleti, szakmai nyelv, beszéd fejlesztés és szintentartó társalgás. Levelezés, angol nyelvi szövegek anyanyelvivé tétele, blogírás, levelezés és lektorálás.
.
Lotti most szülési szabadságon van egy jó ideig.
    Iskolai előrehaladás támogatása, B1 alapfokú, B2 középfokú vizsgára és érettségire felkészítés.
Általános iskolai és középiskolás német korrepetálás. Idegenvezetés és általános tolmácsolás.

Kérjük, hívják Dominicot a 70 940 7238 számon.

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++