Kezdőlap

 Angol érettségi

 Nyelvvizsga

 Kezdőknek

 Újrakezdőknek

 Társalgás

 Üzleti angol
 Céges képzés
 Külföldi munka
 Magunkról
 Elérhetőség
 Óradíjak

2330 Dunaharaszti, Soroksári út 32.

Tel: 70 594 - 1935 E-mail: lottestudio@invitel.hu

-Térkép-

Média - Stúdiónk megalakulásakor széles skálájú szolgáltatási kínálattal jelentkeztünk. Az oktatási programunk folyamatos fejlődésével fokozatosan visszafejlesztettük a média részleg szolgáltatásait.

     
 

Lotte Stúdió Bt. - Média részleg közleménye:

 
 

Jelenleg nincs szabad kapacitásunk média projectek elkészítésére. Új megbízatásokat nem veszünk fel és a lejáró szerződéseket nem újítjuk meg. Minden figyelmünket az angol nyelv oktatásra és a Dunaharaszti Magazin / Kisduna Magazin szerkesztésére összpontosítjuk. 

Köszönjük megrendelőinknek és ügyfeleinknek a bizalmat és az eddigi együttműködést. A jövőben vegyék igénybe a www.dunaharasztimagazin.hu címen elérhető internetes közösségi és üzleti oldalunkat hirdetés céljából.

l

Kérdéseikkel kérem keressenek meg minket telefonon.

Általános információ:    (+36) 70 594 - 1935

 Könyveladás

 Project English
 Pioneer
 Careers
 Result
 Express Series

 Traveller

 OUP interaktív

 Segédanyagok

 Gyakorlás

 Dictionary

Az oldalt a Lotte Stúdió Oktatási és Szolgáltatási Bt. gondozza. Tevékenységi körünkbe tartozik csoportos és egyéni angol nyelv tanítás, angol nyelvvizsgára való felkészítés, szakmai angol tanítása, angol érettségire vagy felvételire felkészítés, angol szakmai leírások. Dunaharasztiban és a Kisduna vonzáskörzetében szolgáltatunk a BILK Logisztikai központ szomszédságában. Észrevételeit a lottestudio@gmail.com címre küldje

++