Angol magánórák

felnőtteknek és gyermekeknek

Köszönjük, hogy érdeklődik stúdiónk iránt.

Private English lessons

 
 

Sok szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretnének megismerkedni az angol nyelvvel, fejlődni szeretnének szakmai és üzleti szinten vagy a már megszerzett tudásukat szeretnék megőrizni és gyarapítani.

 

 

Oktatási programunk erőssége az általunk kínált egyéni foglalkozásokban rejlik, ahol a személyre szabott oktatási program, a rugalmas órabeosztás eredményre vezet azoknál is, akik már csalódtak a csoportos órákban vagy lassan haladnak az iskolai oktatásban.

Hétfőtől szombatig tartunk nyitva reggel 6.30-tól este 9.00-ig.

 
Beiratkozás telefonon:

+36 70 297 5040  / Ágnes

+36 70 594 1935  / László
 

Munka interjúra készül?

 

Frissítse fel szókincsét!

Stúdiónk rugalmasan alkalmazkodik az egyéni igényekhez.

Ha csak pár órát szeretne venni, akkor is örömmel látjuk.

 

Külföldön keres munkát?

Ne a tányérmosással kezdje!

 

Képzettségének megfelelő munkát csak megfelelő szakmai nyelvtudással szerezhet.  
Egyéni foglalkozásokat szervezünk kezdőknek is bármilyen szakmában.

 

 Nyelvvizsgára való felkészítés:
B1 alapfokú
B2 középfokú
C1 felsőfokú vizsgákra.
 
Ezekre a vizsgákra való felkészítésre Ágnesnél ( +36 70 297-5040) lehet jelentkezni.  

A vizsgákra való felkészülés során próbavizsga feladatokat oldunk meg tanári irányítással. A vizsgákat kiértékeljük és megnézzük hogy milyen területen kell még felzárkóznia a tanulónak. Ha a próbavizsgák jól sikerülnek kitűzzük az időpontot és a tanuló bejelentkezik az általa kiválasztott vizsgára.

Legnépszerűbb vizsgák a TELC , Euroexam, BME nyelvvizsgák.

Gazdasági nyelvvizsgára középfokú tudással Lászlónál ( +36 70 594-1935) lehet jelentkezni, valamint szakmai angolra, szinten-tartó társalgásra, felnőtt kezdő vagy  újrakezdő képzéssel kapcsolatos kérdéseikkel, is őt hívják a megadott számon.

Ettől a munkamegosztástól függetlenül, mindketten egyforma örömmel tanítunk minden korosztályt, függetlenül attól, hogy milyen céllal szeretnének belekezdeni a nyelvtanulásba.

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mikor érdemes elkezdeni az idegen nyelvvel való megismerkedést. Tapasztalataink szerint elengedhetetlenül szükséges, hogy a gyermekek már írjanak és olvassanak, annak érdekében, hogy hatékonyan sajátíthassák el a nyelvet. Az esetek túlnyomó többségében ez harmadik vagy negyedik osztályos szintet kíván. Ezzel együtt nem rossz gondolat óvódás gyerekeket hozzászoktatni az angol szavak kiejtéséhez dalok és játékok tanításával, ami a Helen Doron módszer lényege.

Kisiskolásokat az életkoruknak megfelelően tervezett Get Smart, To The TOP és a Project English sorozatok felhasználásával tanítunk, de szükség esetén egyéni segítséget nyújtunk, hogy lépés tudjanak tartani az iskolai munkával.

 

Az újonan bevezetett Pioneer oktatási programmal párhuzamosan az új tanévtől szélesebb körben fogjuk alkalmazni az alsó tagozatos diákoknak szánt Smart, a felső tagozatosoknak készült Top, valamint a középiskolás és felnőtt korosztálynak szánt Traveller oktatási programokat.
 
     
  Környékünkön sokan tanulnak a Channel sorozat könyveiből, így segíteni tudunk azoknak is, akik középiskolai felvételire készülnek, illetve biztosítani szeretnék, hogy lépést tudjanak tartani az iskolai tananyaggal.

Az említett programok White Board azaz tanári interaktív tábla anyagait is beszereztük, hogy ezzel is elősegítsük a hatékonyabb oktatást.

Ahogy fogynak az állami iskolai férőhelyek, úgy nehezednek a bejutási feltételek is, ezért felvételire felkészítést vállalunk a középiskolai, főiskolai és egyetemi felvételire.

Ma már egyre több munkahelyen követelmény a tárgyalóképes angol nyelvtudás. A felvételi beszélgetések részévé vált az angol társalgás és az angol nyelvű CV bemutatása is. Több éves tapasztalatunk van a munkát keresők felkészítése terén is.

 

 

 

Nálunk folyamatos a beiratkozás egész évben.

 
 

Email címünk: lottestudio@gmail.com és agnesnuszer@invitel.hu

 
 
 

 

Újdonságok - Segítség a szakmai nyelvben

       
   

OXFORD Business English

Sokaknak jelent gondot az, hogyan érintkezzenek üzleti partnereikkel a tárgyalásokat megelőző és azt követő időszakban. Bár nincsenek előre megírt kötelező beszélgetések, de vannak társasági formák, amiket akár vendéglátóként, akár vendégként követnünk kell.
Ez a könyv a társasági érintkezés alapkönyve, mely megkönnyíti a társalgást új üzletfeleinkkel.
 
   

CAMBRIDGE Professional English

Munkát találni viszonylag könnyű, de a megfelelő munkát megtalálni az már nem. Ebben segít Colm Downes maga nemében zseniális munkája.
A Job-hunting (Állás vadászat) kötet szó szerint a Bibliája azoknak, akik tudatosan keresnek szakképzettségüknek és érdeklődésüknek megfelelő állást külföldön és a hazai nemzetközi cégeknél egyaránt. (CV, Cover Letter, Interview)
 
 

 

OXFORD Business English

A kötet szerzője, Marion Grussendorf nagyszerűen használható könyvet adott azok kezébe, akik már rendelkeznek némi nyelvtudással és ezt a logisztikai pályán is szeretnék kamatoztatni.
A nyolc fejezetből álló tankönyv végigvezeti a tanulót az alapfogalmaktól kezdve a technikai és az adminisztrációs kérdésekig bezárólag minden fontos területre, amit ez a fontos szakma megkövetel.

 

 
 

Új tankönyvek az Oxford Careers sorozatban

Nem tétlenkedett az Oxford University Press az elmúlt időszakban. Folyamatosan bővíti a szakmai angolt tanulók egyik közkedvelt sorozatát, az English for Careers-t.
OEFC Medicine OEFC Technology OEFC Tourism OEFC Tourism OEFC Nursing
   
   

Express Series

Kibővítettük a választható nyelvi programok számát és újabb lépést tettünk előre a szakmai nyelv területén.
Az EXPRESS sorozat, mely minden bizonnyal egyike a legjobban használható üzleti angol programoknak. Szakemberek számára kétszeres előnyt jelent, hogy az angol nyelv mellett elsajátíthatják azokat a szakmai fogásokat, amik a fejlettebb szolgáltatási kultúrával rendelkező országokat, köztük az Egyesült Királyságot és az Egyesült államokat jellemzik.
 

   
 

London - Lewisham

London - Oxford St.

Stonehenge - Amesbury

Oxford English for Careers

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy az egyik legsikeresebb és egyben legnépszerűbb társalgási anyagunk az Oxford English for Careers sorozat volt.

A kötetek életszerű szituációkat dolgoznak fel, függetlenül attól, hogy ki milyen iparágban vagy szakterületen dolgozik. Minden olvasmány és témakör magában foglal nyelvtani helyzeteket, amiket esetleg újszerűnek hatnak egyeseknek, míg  másoknak csak felelevenítik a lassan feledésbe merülő szabályokat.

 
   

Sikeres vizsgázóink helyére most újra várjuk az érettségire vagy nyelvvizsgára készülőket. Érdemes előre megszervezni a csoportos órákat a barátokkal vagy osztálytársakkal .

Sosem késő!

Felnőtt kezdőkre az idén is számítunk.

Nekik általában a Pioneer vagy a Traveller sorozat angol nyelvkönyveiből tanítunk.

 
A nagyszerű sorozatok bármelyike a kezdetektől a nyelvvizsgáig segítheti a tanulókat.
   

Project English

Világos és egyszerű magyar nyelvű magyarázatokkal és gyakorlatokkal szedi rendszerbe a Project olvasmányokban feldolgozott nyelvtani egységeket.

Bár az anyag az iskoláskorú tanulók számára lett összeállítva a Project könyvek támogatására, mégis ajánlani tudjuk felnőtteknek is, akik valamikor abbahagyták a tanulást.

Tekintettel arra, hogy a fejezetek csak a szükséges tudásanyagot tartalmazzák, rendkívül gyorsan és eredményesen lehet haladni. Tehát jól tanítható és könnyen tanulható anyag.

Környékünkön sok család választotta a német tagozatos osztályokat olyan meggondolásból, hogy ápolják az itt élő német nemzeti hagyományokat. Nekik különösen jó hír, hogy a Project English-t, a Smart-ot vagy TOP-ot alkalmazó óráinkon lépést tudnak tartani az angol tagozatos osztályokkal, mivel napjainkban egyre gyakoribb, hogy két nyelven is folyik felvételi.

     
     
   

További információért kérjük, látogassák meg az érdeklődésüknek megfelelő oldalakat, amit a jobboldali menüpontok alatt érhetnek el.

Angol társalgás / Szinten-tartó és tárgykörbővítő órák

Sokan úgy érzik, hogy a valamikor megtanult kifejezések és nyelvtani szabályok örökre bevésődnek az emlékezetbe és az úszáshoz és biciklizéshez hasonlóan sohasem lehet elfelejteni őket.
Sajnos ez közel sincs így, ezért elengedhetetlen, hogy heti rendszerességgel gyakoroljuk és frissen tartsuk a megszerzett tudást. Stúdiónk a legváltozatosabb témakörökben ajánl szinten-tartó társalgást.

Miről is van szó? Arról, hogy mindenkinek más ragadt meg az emlékezetében az előző angol tanulmányai során. Ehhez párosul az eltérő szakmai tapasztalat és a sajátos munkaterület. Folyamatosan nő azoknak az állásoknak a száma, amikben az angol nyelv mindennapi használata alapvető követelmény. Ennek megfelelően egyéni tematikát dolgozunk ki mindenkinek.

Társalgási programunk célja az, hogy megkönnyítsük a verbális kifejezési készséget és bevezessünk a napi életben meghonosodott közlési formákat. Sokaknak bár nem esik nehezére bonyolult írásos szövegek értelmezése, de még viszonylag egyszerű esetekben is gondot okoz a gyors és a lényegre törő válasz megfogalmazása.

 

 

Szánjon rá heti egy órát arra, hogy megőrzi és bővíti fáradságosan megszerzett nyelvtudását.

 
 

Parkolás a stúdió udvarán

Kérjük legyenek nagyon óvatosak a ki és behajtáskor. Figyeljenek a gyalogos forgalomra és az automata kapu mozgására is.
Sokan kerékpárral látogatnak el hozzánk, így kérjük a gépkocsival érkező vendégeinket, hogy rendkívül körültekintően, szinte csak lépésben vezessenek.

Érdeklődőket vagy előre nem egyeztetett időpontban megjelent ügyfeleket az oktatási munka zavartalansága érdekében egyáltalán nem tudunk fogadni. Váratlan megjelenés helyett, kérjük egyeztessenek időpontot.

A stúdió bejárata a parkoló felöl nyílik. Kérjük, hajtsanak be a kapun.

           

A stúdió területén, az épület mögött bőséges hely van parkolásra, kerékpárok, motorkerékpárok elhelyezésére. Megoldottuk a parkoló bővítését, így nem kell attól férni, hogy gondot okozhat a megfordulás az udvarban.

Bár a "Nullás" csak karnyújtásnyira van tőlünk, lejáratot csak Dunaharasztinál és Soroksárnál találnak. Vegyék igénybe a Google Maps interaktív útvonaltervező programját stúdiónk legkönnyebb elérési útvonalának meghatározásához.

Az alábbi képre kattintással kinyílik az új oldal. Az útvonalkereső programot a kék jelre kattintással tudják elérni.

 

 

Keresőben talált erre az oldalra? Kérjük látogassa meg a honlapunkat a saját navigációs keretében a www.lottestudio.hu címen.